Nieuwe dienst !

Uw volledige meetstaat door ons gemaakt:

Vanaf 01/06/2015 bieden wij volgende dienst aan gebruik makend van het simpele programma Roof-IT.

U bezorgt ons electronisch uw schetsen/opmetingen en/of plannen.

Wij nemen deze volledig over in het programma en bezorgen u volgende zaken terug:

1) Een volledige meetstaat in Excel  Image meetstaat-demo.pdf

2) Afdrukken van het bovenaanzicht  Image roof-it-bovenaanzicht.pdf op schaal incl de belangrijkste maten  alsook 4 zichten in 3D. Deze laatsten zijn niet op schaal.       Image roof-it-links-voor.pdf  Image roof-it-rechts-voor.pdf

Extra: indien u wenst kunnen we zelfs de berekening van de hoeveelheden zoals pannen (st), onderdak (m²), panlatten (lm), tengellatten (lm), kepers (lm), isolatie (m²) berekenen. (jullie dienen enkel aan te geven welke materialen de klant wenst)

Jullie voordelen

1) U moet het programma niet aankopen en investeren in een opleiding maar kan wel al genieten van professioneel uitziende bijlagen om toe te voegen aan jullie offerten.

2) Gezien het programma feilloos rekent heb je een goede controle op meetstaten die door architekten en studieburelen gemaakt zijn. (Helaas niet altijd 100% juist)

3) Ook moet je zelf geen tijd meer spenderen om alles zelf uit te rekenen (meestal manueel)

4) Er zal in principe geen enkel onderdeel vergeten worden aangezien alles wat getekend staat, ook mee berekend wordt.

Wat kost deze dienst: Vanaf € 55 per opdracht. Wij hanteren bepaalde maatstaven voor een berekening en na inzage van jullie opmeting/plannen, wordt er altijd eerst een prijsopgave meegedeeld. Pas indien u die goedkeurd, is de opdracht aanvaardt en beginnen we er aan.

Timing: Indien de schetsen/plannen van goede kwaliteit en duidelijk zijn (alle belangrijke maten aanwezig) mag je rekenen op ongeveer 2 werkdagen volgend op aanvaarding van de opdracht.

Tijdelijk voorstel:

Uw 1e opdracht voor € 55. Wat heb je te verliezen ?

 

PS: Alle prijzen Excl BTW

This website is updated with Consolo - www.consolo.info