Laserprinter Zw Samsung: 

1 x Laserprinter Zw Samsung ML 1675.

Nieuwprijs: € 140 

Nu te koop voor: € 90  (Excl BTW)

Laserprinter Samsung ML1665Laserprinter Samsung ML1665

Meer foto's

Technische specificaties :

Zwart-witlaserprinter
Compact, stil ontwerp
Eenvoudige bediening
Print snel online content
Afdrukresolutie: 1.200 x 1.200 dpi
Processor snelheid: 300MHz
Aansluiting: USB 2.0

 

Samsung ML-1675: kleine, maar fijne zwart-witlaserprinter
Waarom zou je het grote willen wanneer het kleine net zo goed dan niet beter is? Zie hier de Samsung ML-1675, een compacte zwart-witlaserprinter die nauwelijks ruimte inneemt op of rondom een bureau. Maar belangrijker nog: hij doet niet onder aan zijn grote broers. Hij maakt nauwelijks lawaai, drukt met 16 pagina's per minuut razendsnel af en is door zijn eenvoudige bediening een welkome aanvulling op ieders werkplek, thuis of op kantoor. Fabrikant Samsung heeft verder een aantal punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger de ML-1665. De Samsung ML-1675 heeft namelijk een betere processor snelheid 300MHz, een snellere overdracht via de UBS 2.0-poort en een betere afdrukresolutie tot wel 1.200 x 1.200 dpi.

Alles wat je online ziet op een A4 afdrukken
De Print Screen-knop van de Samsung ML-1675 laat je snel en gemakkelijk printen wat je op het computerscherm ziet, inclusief meerdere webbrowsers en vensters uit verschillende applicaties. Je drukt hiermee uitsluitend wat je wilt, zonder nodeloos pagina's te verspillen aan lege frames, het webadres of mogelijke disclaimers. De Print Screen-knop bevindt zich op het bedieningspaneel van de Samsung ML-1675. Je hoeft dus niet achter de pc te zitten om de gewenste informatie met deze hoogwaardige monochrome laserprinter af te drukken.

Print uitsluitend wat je zelf wilt
Maar wellicht wil je juist niet een complete internetpagina printen en ben je met een specifiek onderdeel al tevreden. Dan komt de bij de Samsung ML-1675 meegeleverde AnyWeb Print-software goed van pas. Met dit programma selecteer je namelijk specifieke content van een webpagina en sleep je deze gegevens naar een nieuwe, lege pagina op het computerscherm. Het is vervolgens aan jou om deze op te slaan of met de AnyWeb Print-software af te drukken. Wat je ook kiest, je bespaart door dit slimme softwareprogramma tijd en materialen zoals papier en toner.

This website is updated with Consolo - www.consolo.info